Kiállítás tervezés és kivitelezés

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kiállítás tervezés - kivitelezés Kiállítás tervezés - kivitelezés Kiállítás tervezés - kivitelezés Kiállítás tervezés - kivitelezés Kiállítás tervezés - kivitelezés Kiállítás tervezés - kivitelezés
   
Kiállítás tervezés - kivitelezés
Kiállítás tervezés - kivitelezés
Kiállítás tervezés - kivitelezés

 


Kiállítás tervezés és kivitelezés
 

Az OTTOSTUDIO Kft. kiállítások, múzeumok, reklámeszközök tervezésével és kivitelezésével foglalkozik, az első gondolat megszületésétől a részletes tervezésen át, az átfogó kivitelezésig.

Húsz éve hiszünk abban, hogy egyedi kreativitásunk, szakmai felkészültségünk a leginnovatívabb technológiával ötvözve bámulatos eredményt szülhet, azonban csakis megrendelőink elégedettségével válhat valódi alkotássá és egyben a hosszú távú kapcsolat alapjává is minden egyes felkérés.

Az eltelt évek eredményei filozófiánkat igazolják. A hazai kiállítások állandó résztvevőiként, folyamatos külföldi megbízásokkal bővítjük referenciáinkat. Ennek köszönhetően számos nyugat-európai ország mellett a moszkvai, szentpétervári és kijevi kiállítási központokkal is mindennapi kapcsolatot ápolunk.

Tevékenységünk nem csak a munkánk, hanem hivatásunk és szenvedélyünk is egyben - s örömünk-re erről megrendelőink is elismerően szólnak.

Kiállítás tervezés - kivitelezés
 
 
 

Az OTTOSTUDIO által tervezett és kivitelezett Budapest Airport stand nyerte az Utazás 2009 kiállítás Fődíját.

További elismerések >